Uudet loma-asunnot

Blue Rak Oy on erikoistunut rakentamaan asiakkailleen yksilöllisiä loma-asuntoja. Valtaosa taloista tehdään avaimet käteen -periaatteella, jolloin rakennushankkeen suunnittelun, rakentamisen ja  projektinjohdon toteuttavat Blue Rak Oy:n ammattilaiset. Tälle sivulle koostettu  sellaista yleistietoa, jota mökin ostajat usein haluavat tietää loma-asunnon rakennuttamiseen liittyen.

Rakentamisprojektin eteneminen Himoksella

Täydellisen ”avaimet käteen” -urakkasopimuksen tehneen rakennuttajan ei käytännössä tarvitse tietää tai huolehtia rakennushankkeen etenemisestä. Kokenut projektinjohtomme hoitaa kaiken asiakkaan puolesta.

Toimimme jatkuvasti Himoksen alueella ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös asumisen ja käytön aikaista palvelua. Mikäli omassa rakennuksessa ilmenee normaalista poikkeavaa huollon tarvetta, saa asiakas erittäin nopeasti apua käytännön ongelmien ratkaisuun tutulle projektipäällikölle soittamalla.

Oheisessa kaaviossa on suuntaviivat sille, miten rakennusprojekti ammattimaisesti toteutettuna Himoksella etenee, mitä eri asioita asiakkaan tulee hoitaa sen eri vaiheissa ja millä aikataululla asiat etenevät.

On kuitenkin hyvä tietää miten hanke etenee. Katso projektikuvaus tästä.

Talomallisto ja hintatarjoukset

Olemme vuosien kokemuksella suunnitelleet yhdessä vuokraustoiminnan ammatti- laisten kanssa toimivan ja paljon myydyn perusmalliston, jota myös päivitetään koko ajan. Vakiomallien etuna asiakkaalle on säästö suunnittelukuluissa ja lisäksi nopeampi projektin läpimenoaika. Hiottu ja testattu mallisto on myös aina turvallinen tapa to- teuttaa projekti koska asiakas pääsee myös näkemään valmiissa esittelykohteessa talomallin ja varmistumaan että talo on ratkaisuiltaan juuri itselle sopiva. Mahdollisten muutostenkin teko on helpompaa kun voi tutustua kalustetussa mallitalossa rauhassa siihen mitä on ostamassa.

Asiakastarpeen mukaan toteutamme myös yksilöllisiä ratkaisuja joko muokkaamalla vakiomalleja tai asiakkaan toiveiden mukaan ja voimme toteuttaa projekteja täysin asiakkaan omien ns. ”arkkitehtikuvien” mukaisesti. Talomallin valinta lähtee yleensä siitä mihin käyttötarkoitukseen asiakas lomatalon suunnittelee ja millainen on tontti ja sen asemakaava. Toki myös budjetti määrittelee usein jonkinverran sopivimman talomallin valinnassa.
Asiantuntijamme auttaa mielellään sopiva talomallin hahmottelussa jo siinä vaiheessa kun asiakas etsii tonttia.

Vakiomalliston hintatarjoukset voit tulostaa helposti talomallisivun kautta.

Täältä löydät lisätietoa ja kuvia vakiomalleista

Jätä tarjouspyyntö

”Valtion investointituki” eli arvonlisäveronpalautus lomarakentamiseen

Sijoittamalla uusien lomarakennusten rakentamiseen ja vuokraamiseen on mahdollista päästä huipputuottoihin

Loma-asuntojen rakennuttaminen ja vuokraaminen on siitä erityinen sijoitusmuoto, että siihen on mahdollista saada arvonlisäveronpalautuksen muodossa valtiolta suora, noin 20% ”investointituki”.

Käytännössä etu toimii siten, että asiakkaat (yksityishenkilöt tai yritys) perustavat kiinteistö-  tai asunto-osakeyhtiön. Kyseinen yhtiö ostaa Himokselta toimintaansa sopivan tontin. Tämän jälkeen yhtiö tekee rakennettavasta loma-asunnosta KVR-periaatteella täydellisen avaimet käteen -urakkasopimuksen Blue Rak Oy:n  kanssa.

Blue Rak Oy huolehtii rakennusprojektista suunnittelusta ja lupien hankinnasta lähtien koko rakennushankkeen läpi. Rakennusliike luovuttaa valmiin rakennuksen lopputarkastettuna ja tarvittaessa jopa kalustettuna asunto-osakeyhtiölle, joka asettaa kohteen vuokralle.

Tilaa infopaketti tuottoisasta sijoitusmuodosta

Haluan keskustella kokeneen projektinvetäjän kanssa omasta hankkeestani henkilökohtaisesti

Meiltä saat asiantuntevaa apua jo loma-asuntohankkeesi alkuvaiheesta lähtien.

Lähetä yhteydenottopyyntö tämän linkin kautta