Blue villa 110

Makuuhuoneita 4
Kokonaisala 114 m²

Edustustason loma-asumista

Satojen asiakkaiden toiveet tuntien päätimme tehdä suositusta Blue Villa 91 -mallistamme uuden isomman ja entistä upeamman loma-asunnon, josta ei puuttuisi mitään. Tästä ajatuksesta syntyi uusi Blue Villa 110.  Näyttävä, moderni ja valoisa noin sadan neliön loma-asunto, josta löytyy kaikki tarvittava kahdeksan hengen loma-asumiseen. Talon olohuoneessa on upea lasiseinä, tilavat makuuhuoneet, säilytystilaa, lämmin varasto, erilliset WC:t ala ja yläkerrassa sekä paljon muita huolella mietittyjä yksityiskohtia. Kirsikkana kakun päälle taloon on saatavissa puolilämmin, kiinteällä kotagrillillä varustettu lasikuisti eli ”kammi”. Kammin suojassa vietät rentouttavia hetkiä seurustelun ja ruoanlaiton parissa. Terassin toisessa päässä on oma suojaisa katettu tilansa poreammetta varten.  

Tutustu malliin ja anna palautetta. Oletko jopa samaa mieltä kuin eräs asiakkaamme kommentissaan ”tämä on Himoksen paras sadan neliön mökki”? Blue Villa 110 valittiin Iltalehden artikkeliin seitsemän upeimman loma-asunnon joukkoon. Tarvittaessa räätälöimme talomallia juuri teille sopivaksi. Tehdään teidän perheelle parhaasta vielä parempi!

Avaimet käteen tai ulkoapäin valmiiksi -urakointi

Asiakkaalle mahdollisimman helpoksi tehty, täydellinen avaimet käteen -urakointipalvelu mahdollistaa loma-asunnon rakennuttamisen vaikka itsellä ei olisi aikaa tai kokemusta rakennusurakan toteutuksesta. Omatoimisille rakennuttajille voimme tarjota mallistoamme myös ulkopäin valmiiksi rakennettuja, jolloin asiakkaan on mahdollisuus toteuttaa suurin osa hankkeesta omatoimisesti. Ulkopäin valmis -urakoita voimme tehdä myös muualle Suomeen kuin Himoksen ympäristöön. Avaimet käteen -urakointipalvelut on suunnattu lähinnä Himoksen ja Keski-Suomen alueelle. Lisätietoa urakointipalveluistamme saat lähettämällä viestiä sähköpostiosoitteeseemme.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.