Kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia

“Blue Rak Oy:n suunnittelema talomalli ja heiltä saatu ”ulkopäin valmis” urakkatarjous sopivat meille hyvin. Blue Rak Oy:n hintalaatusuhde oli kohdallaan ja meille oli tärkeintä, että urakointi hoitui mallikkaasti ja luvatussa aikataulussa.

Halusimme sijoittaa varmaa tuottoa antavaan vuokramökkiin hyvällä paikalla. Löysimme tarkoituksiin sopivan tontin Himokselta ja päätimme rakennuttaa siihen tasokkaan vuokramökin.

Nykyään lomailijat haluavat hyvällä maulla sisustetun, hyvin varustellun ja toimivan loma-asunnon kaikilla mukavuuksilla. Paikan, jossa he voivat viettää rentouttavaa vapaa-aikaa ystävien kanssa. Vuokramökin varustelun pitää olla poreammetta myöten kohdallaan.

Himoksen vuokra-asuntomme on ollut todella suosittu ja onnistunut sijoitus. Voimme suositella Blue Rak Oy:tä urakoitsijaksi muillekin Himokselle loma-asuntoa rakennuttaville.”

Heli Melin, yrittäjä, Satulasoppi Oy

“Etsimme perheellemme sopivaa loma-asuntoa ja Himoksen alue vaikutti monipuolisine palveluineen hyvältä vaihtoehdolta. Tutustuimme eri vaihtoehtoihin ja alueella myynnissä oleviin uudehkoihin kohteisiin. Käytetyn asunnon osto ei kuitenkaan lopulta ollut meille mieleinen vaihtoehto.

Ostimme Blue Rak Oy:ltä tontin. Yhtiö hoiti kaiken suunnittelusta pihatöihin avaimet käteen -periaatteella ja lopputuloksena saimme meille mieleisen upouuden loma-asunnon.

Lahtisen Teron kanssa asiointi oli koko projektin ajan mutkatonta ja helppoa. Asiakkaana meidän ei tarvinnut huolehtia muusta kuin uuden mökimme kalustamisesta. Rakentaminen eteni ongelmitta ja muuttamaan pääsimme neljä viikkoa ennen sovittua ajankohtaa lokakuussa 2012. Suosittelen lämpimästi Blue Rak Oy:tä ja Lahtisen Teroa kumppaniksi kaikille joille omatoiminen rakentaminen tai rakennuttaminen ei ole mahdollista.”

Hanny Nylen, aluemyyntipäällikkö

“Himos on vuosikymmenien aikana laajentunut voimakkaasti. Kuluneiden vuosien aikana olen saanut seurata läheltä useita rakennusprojekteja Himoksen alueella.

Tero Lahtisen kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2007 alkaen. Hän on vastannut isoista loma-asuntoprojekteista Himoksen alueella ja tuntee hyvin paikallisen loma-asuntorakentamisen toimintaympäristön ja asiakkaiden tarpeet.

Himos on jatkuvasti kehittyvä ja kasvava vapaa-ajankeskus. Toivotan kaikki uudet loma-asunnon rakennuttajat lämpimästi tervetulleeksi alueelle. Rakennusprojektinne onnistuneen toteutuksen tekijöiksi voin suositella Teroa ja Blue Rak Oy:tä.”

Hannu Haljala, hallituksen puheenjohtaja, Himoslomat Yhtiöt

“Kokemukseni perusteella Blue Rak Oy:n yrittäjäomistajalla Tero Lahtisella on vahvaa osaamista loma-asuntotuotantoon. Voin suositella häntä hyvänä yhteistyökumppanina niin yksittäisten loma-asuntohankkeiden kuin isompienkin loma-asuntoprojektien vetäjäksi.

Kiinteistöbusineksessa vuosikymmeniä toimineena olen ollut mukana lukuisissa erilaisissa rakennus- ja kiinteistökehitysprojekteissa. Tero Lahtisen kanssa olemme tehneet yhteistyötä erilaisissa loma-asuntoprojekteissa jo 90-luvun lopulta lähtien. Viimeksi tilasimme Blue Rak Oy:ltä noin 80 neliön loma-asunnon Loma-Kolin vapaa-ajankeskukseen. Kuten aiemminkin, homma hoitui juuri niinkuin oli sovittu.”

Jukka Suninen, toimitusjohtaja, Kolikeskus Oy

Soita ja kysy lisää:

040 194 9397