Blue Villa 145

Makuuhuoneita 4
Kokonaisala 157 m²
Katettu parveke ja terassit 67 m²

Edustustason loma-asumista

Edustustason Blue Villa 145 on loma-asuntojen aatelia. Talon neljässä makuuhuoneessa majoittuu mukavasti kahdeksan henkeä ja levitettävillä lisävuoteilla saa kaksi vuodepaikkaa lisää. Oleskelutilat riittävätkin hyvin kymmenelle hengelle. Hulppea tupakeittiö on noin 40 m² kokoinen. Katettua terassia on 81 m², josta lasitettu ”kammi” kattaa noin 15 m².  Ulkoporeamme on sijoitettu suojaisaan ulkovaraston ja kodinhoitohuoneen oven väliseen katettuun ulkotilaan. Saunasta pääsee ammeeseen parilla askeleella ulkoilmassa.  Molemmissa kerroksissa on oma WC ja suihkutila. Loma-asunnoksi talosta löytyy poikkeuksellisen paljon varasto- ja säilytystilaa. Erikoisuutena parvekkeen suojaisa lasitettu moderni kammi kotakeittiöineen, joka tarjoaa täydellisen lomailtojen seurustelu- ja kokkauspaikan.

KATSO TÄSTÄ 3D-KUVAT, voit liikkua hiirellä talon sisällä. 

Parhaiten tutustut talomalliin koeasumalla sen. Vuokraus Himoslomien keskusvaraamon websivuilta. Kohde nimellä ”Himoksen Keisari” ja alueelta ”Golf Resort”.

Avaimet käteen tai ulkoapäin valmiiksi -urakointi

Asiakkaalle mahdollisimman helpoksi tehty täydellinen avaimet käteen urakointipalvelu mahdollistaa loma-asunnon rakennuttamisen vaikka itsellä ei olisi aikaa tai kokemusta rakennusurakan toteutuksesta. Omatoimisille rakennuttajille voimme tarjota mallistoamme myös ulkopäin valmiiksi rakennettuna, jolloin asiakkaan on mahdollisuus toteuttaa suurin osa hankkeesta omatoimisesti. Ulkopäin valmis -urakoita voimme toteuttaa myös muualle Suomeen kuin Himoksen ympäristöön. Avaimet käteen -urakointipalvelu on suunnattu lähinnä Himoksen ja Keski-Suomen alueelle. Lisäinfoa urakointipalveluista saat lähettämällä viestiä sähköpostiosoitteeseemme.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.