Toteutuneita loma-asuntounelmia

Nauti parhaista vapaa-ajan hetkistä Himoksella

Himos ja tasokas vapaa-ajan asunto luovat loistavat puitteet nauttia lomista ja viikonlopuista. Rentoudu luonnon helmassa tai pidä hauskaa vauhdikkaiden aktiviteettien parissa – Himoksella on mistä valita.

Jämsässä sijaitseva Himos tarjoaa erinomaiset puitteet aktiiviselle vapaa-ajalle ympäri vuoden. Laskettelun lisäksi talvikaudella alueella on upeat olosuhteet myös murtomaahiihdolle, retkiluistelulle ja lumikenkäilylle. Kesäaikaan sykkeitä ja innostusta nostattavat puolestaan golf, melonta ja sup-lautailu. Elävää musiikkia on tarjolla niin festivaaleilla kuin Himos Areenan keikoilla. Omasta loma-asunnosta käsin voit nauttia alueen monipuolisesta tarjonnasta tai ottaa rennosti takkatulen loimusta nauttien.

Himos on Suomen suosituimpia elämyskohteita, jossa vapaa-aika kuluu kuin siivillä. Lomailun ja vapaa-ajan vieton lisäksi Himos on myös erinomainen miljöö tasokkaille yritystapahtumille.

Me Blue Rak oy:lla olemme erikoistuneet toteuttamaan yksilöllisiä loma-asuntoprojekteja. Olemme toimineet Himoksella vuosien ajan ja toteuttaneet lukuisia korkeatasoisia loma-asuntoja. 

Inspiroidu ja toteuta loma-asunto unelmasi kanssamme!

Palveluja ja tapahtumia

Laskettelurinteet, golfkenttä, upea maasto ja tapahtumia pursuava Himos Areena – Himoksella riittää tekemistä! Lähivuosien investoinnit tekevät Himoksesta vielä entistä suositumman lomailualueen ja sijoituskohteen.

 

Kiinnostaako?

 

Soita ja kysy lisää:

040 194 9397